سمینار یک روزه «دانشگاه، صنعت و جامعه»

روز چهارشنبه اول اسفند ماه 97 دانشکده هنر دانشگاه بجنورد به همت گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه میزبان 11 شرکت و اداره کل استان خراسان شمالی در قالب سمینار یک روزه «دانشگاه، صنعت و جامعه» بود. مراسم افتتاحیه رویداد با سخنرانی آقای دکتر محقر، ریاست محترم دانشگاه و آقای دکتر سجادی، رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه در جمع صمیمی نمایندگان شرکتها و ادارات کل، اعضای هیئت علمی دانشگاه و دانشجویان علاقه مند انجام پذیرفت.

سخنرانی دکتر محقر در افتتاحیه سمینار دانشگاه صنعت و جامعه

دکتر سجادی سمینار دانشگاه صنعت و جامعه

افتتاحیه سمینار دانشگاه صنعت و جامعه در دانشگاه بجنورد

بعد از اتمام مراسم، فعالیت غرفه ها آغاز گردید و دانشجویان و اساتید ضمن بازدید وگفتگو با نمایندگان شرکتها و ادارات کل مستقر در لابی دانشکده هنر، سوالات و پیشنهادهای خود را مطرح نمودند.

غرفه ها در سمینار دانشگاه صنعت و جامعه

استقبال از غرفه ها در سمینار دانشگاه صنعت و جامعه

بازدید دکتر نظرپور معاون محترم وزارت از غرفه ها در دانشگاه صنعت و جامعه دانشگاه بجنورد

در مجموع 12 عنوان نشست تخصصی در مدت سمینار برگزار گردید که در هر نشست در مورد موضوعاتی مشخص بحث و تبادل نظر میان اعضای هیئت علمی دانشگاه و نمایندگان شرکت ها و ادارات انجام می گرفت.

نشست اداره کل استاندارد خراسان شمالی در دانشگاه بجنورد

نشست استاندارد در سمینار دانشگاه صنعت و جامعه