نشست دانشجویی با حضور نمایندگان شرکت موتورسازان فناوری بهینه ایرانیان

جلسه دورهمی دانشجویی با حضور نمایندگان شرکت موتورسازان فناوری بهینه ایرانیان در روز سه‌شنبه مورخ  23 مهر 98 در محل طبقه دوم کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار شد.

از اهداف برگزاری این جلسه که با حضور رئیس و کارشناس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه برگزار گردید می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

• تعامل بیشتر دانشگاه و صنعت در سطح دانشجویی.
  • آشنایی دانشجویان با چالش‌های موجود در صنعت.
  • شناسایی دانشجویان مستعد برای همکاری در پروژه‌های شرکت.
  • استفاده از ایده‌های دانشجویی در رفع مشکلات موجود.

آقایان مهندس رحمتی و مهندس فیروزه، از اعضای فنی بخش برق شرکت موتورسازان فناوری بهینه ایرانیان به معرفی شرکت و حوزه خدمات آن پرداختند. ایشان به اهمیت یادگیری دروس دانشگاهی و کسب مهارت‌های لازم برای ورود به بازار کار و اثرگذاری در جامعه اشاره نمودند.

در ادامه دانشجویان رشته‌های مهندسی برق، مهندسی مکانیک و مهندسی صنایع شرکت‌کننده در این جلسه، به گفتگو با نمایندگان این شرکت پرداختند. در این گفتگو دانشجویان از زمینه‌هایی که امکان همکاری آنان با این شرکت را فراهم می‌ساخت مطلع شدند.همچنین دانشجویانی که رزومه تحصیلی و کاری خود را به همراه داشتند؛ به نمایندگان شرکت موتورسازان تحویل دادند.

شایان ذکر است این جلسه در ادامه بازدیدهای انجام شده توسط کارشناسان گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت و مرکز نوآوری دانشگاه از واحدهای صنعتی استان و برقرار تعامل با این واحدها برگزار گردید.