نشست دانشجویی با شرکت دانش‌بنیان پترو فناور مهر اطلس

جلسه دورهمی دانشجویی با حضور مدیران فنی و بازرگانی شرکت دانش‌بنیان پترو فناور مهر اطلس در روز چهارشنبه مورخ 1/8/98 در محل طبقه دوم کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار شد.

از اهداف برگزاری این جلسه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

• تعامل بیشتر دانشگاه و صنعت در سطح دانشجویی.
  • آشنایی دانشجویان با چالش‌های موجود در صنعت.
  • شناسایی دانشجویان مستعد برای همکاری در پروژه‌های شرکت.
  • استفاده از ایده‌های دانشجویی در رفع مشکلات موجود.

دکتر مرکبی، مدیر بازرگانی شرکت دانش‌بنیان پترو فناور مهر اطلس به معرفی شرکت و حوزه خدمات آن پرداخت. ایشان به اهمیت یادگیری دروس دانشگاهی با نگاه به آینده جهت کسب مهارت‌های لازم برای کارآفرینی و اثرگذاری در جامعه اشاره نمودند.

نشست دانشجویی با شرکت دانش بنیان پتروفناور مهر اطلس

مهندس صمدی، مدیرفنی شرکت، به صورت تخصصی محصولات شرکت را معرفی نمودند و به زمینه‌هایی که امکان همکاری دانشجویان با شرکت در آنها وجود دارد، اشاره کردند. دانشجویان رشته‌های مهندسی برق، مهندسی مکانیک و مهندسی شیمی از جمله مهم‌ترین رشته‌هایی بودند که امکان تعامل بیشتر با شرکت برای آنها فراهم است.

دانشجویان در ادامه سوالات خود را مطرح نموده و این گفتگوی صمیمی تا ساعت 15 ادامه پیدا کرد.