نشست هم اندیشی دانشگاه و صنعت

اولین نشست هم‌اندیشی «دانشگاه و صنعت» در روز سه شنبه مورخ 30/7/98 در محل تالار ملک‌الشعرای بهار دانشگاه بجنورد برگزار شد. در این نشست آقای دکتر محقر، رئیس دانشگاه، معاونین، مدیران ستادی و مدیران گروه‌های آموزشی به عنوان نمایندگان دانشگاه و آقای مهندس وحدت، مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی و تعدادی از مدیران عامل صنایع استان به عنوان نمایندگان صنعت حضور داشتند.

جلسه با خوشامدگویی آقای دکتر سلیمانیان، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه به مدعوین آغاز شد. در ادامه آقای دکتر محقر ضمن تشکر از قبول دعوت صنعتگران و حضور در نشست، به لزوم همکاری دانشگاه و صنعت اشاره کردند. ایشان به همکاری همه جانبه دانشگاه با صنعت استان اشاره نمودند. دکتر محقر درخصوص جهت‌دهی به پژوهش‌های دانشگاهیان برای رونق تولید در صنعت اعلام آمادگی نمودند.

آقای مهندس وحدت ضمن تشکر از دانشگاه بجنورد در ایجاد فرصت برای شروع ارتباط دانشگاه و صنعت، در خصوص تداوم این ارتباط ابراز امیدواری کردند. ایشان ضمن بیان آمادگی شرکت شهرک‌های صنعتی را برای سوق دادن واحدهای صنعتی به سمت دانشگاه،  به منظور استمرار تعامل دانشگاه و صنعت تاکید نمودند.

در ادامه آقای دکتر سجادی گزارش مختصری از پتانسیل‌ها و توانمندی‌های دانشگاه بجنورد ارائه دادند. ایشان ضمن توضیح آیین‌نامه فرصت مطالعاتی صنعتی، پیشنهاد دانشگاه برای تخصیص فضای کاری به واحدهای تحقیق و توسعه مراکز صنعتی را مطرح نمودند.

در پایان نشست نمایندگان دانشگاه و صنعت، دغدغه‌ها، مشکلات و نیازهای حوزه خود را مطرح کردند و به ارائه راهکار برای برقراری و استمرار ارتباط مؤثر میان دانشگاه و صنعت پرداختند.